Routebeschrijving

Tissien

Het atelier van Tissien  en de winkel bevinden zich op de begane grond op Jansweg 27. De winkel is iedere vrijdag geopend van 11-16 uur. De ruimte wordt gedeeld met weefwinkel. Als u specifiek advies van Tissien wilt hebben is het verstandig van te voren via onderstaand contact formulier af te stemmen wanneer u wilt komen. 

Wilt u mij buiten de officiële openingstijden bezoeken? Bel dan voor aan afspraak.

Heeft u vragen? Stuur dan een berichtvia het contactformulier onder aan deze pagina of via email

Bezoek adres

Jansweg 27

2011 KL  Haarlem

Telefoon 06-25421212


Postadres

Soendastraat 5, 2022 XT  Haarlem

Neem de uitgang centrum aan de oostzijde van station Haarlem CS. Als je met je rug naar het station staat, is de Jansweg de straat die aan je linkerhand richting centrum loopt. Je ziet aan het eind van de straat de Grote Kerk (Bavo) liggen. Zo ver hoef je echter niet te lopen. Je vindt ons al op ca. 100 meter van het station.

Auto en parkeren

Haarlem is niet autovriendelijk. In de hele omgeving geldt op straat betaald parkeren  De parkeergarage bij het station in de Lange Herenstraat is goedkoper.

Let op: de Jansweg is alléén toegankelijk vanaf de kant van de Parklaan tot de ingang van de parkeergarage, linksaf de Lange Herenstraat in. De rest van de Jansweg is busbaan. Verder rijden én inrijden vanuit de andere richting is streng verboden. Er staan camera’s voor het bekeuren van overtreders! De route naar de parkeergarage is erg lastig te vinden en vereist vanuit sommige richtingen lange stukken omrijden. Volg de borden P-route naar Parkeergarage Station. Het gebruik van een navigatiesysteem zoals TomTom is in het centrum van Haarlem helaas zinloos.

Gratis parkeren? Je kunt je auto gratis parkeren bij station Haarlem Spaarnwoude / IKEA. Afslag Waarderpolder vanaf A200 / Rottepolderplein. Vandaar neem je in een paar minuten de trein naar Haarlem CS. 

contactformulier tissien